3 november: lezingen van Dinah Marijanan en José Imlabla

3 november: lezingen van Dinah Marijanan en José Imlabla

Op zaterdag 3 november worden er twee lezingen gehouden bij Buah Hati. Entree is gratis. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Soumokil

Dinah Marijanan zal de geschiedenis vertellen van Njonja Soumoukil met een doorlopende foto presentatie en uit het dagboek over ’Njonja’ . Gebaseerd op  notities en herinneringen van Njonja Soumokil over de vijftien jaar van haar leven die zij deelde met haar man, mr. dr. Chris Soumokil, tweede president van de Republiek der Zuid-Molukken, van 1951 tot zijn executie in 1966. Gedurende dertien jaar stond haar leven in het teken van de RMS- guerrilla op het eiland Ceram. Een intens moeilijk bestaan, waarin zij zware persoonlijke offers moest brengen. ‘Njonja’ is zeer lovend ontvangen.  Zo schreef Adriaan van Dis: ‘Een aangrijpend verhaal van een bijzondere vrouw. Het is opgeschreven. Het zal niet vergeten worden’.

Empowerment

Ik ben José Imlabla, een kleindochter van twee Molukse oud KNIL-militairen. Ik ben Gestalt equine coach & therapeut. Ik geef team coaching, individuele coaching en gestalttherapie, met of zonder de inzet van paarden (= equine).

Coaching is een wijze van begeleiding om jouw doelen te halen. Een doel kan werk-gerelateerd zijn of het kan een persoonlijk doel zijn richting de toekomst. Een coach begeleidt jou bij jouw ontwikkelingsproces. Coaching is gericht op resultaat.

Ik richt mijn coaching op empowerment. Je wordt er sterker door. Hoe? Dat vertel ik op zaterdag 3 november!