Benji Sariwating nieuwe opbouwwerker Buah Hati

Benji Sariwating nieuwe opbouwwerker Buah Hati

Sinds 1 oktober 2020 is Benji Sariwating de nieuwe opbouwwerker van Buah Hati. Het voltallige bestuur ging akkoord met zijn benoeming, nadat een sollicitatiecommissie hem had voorgedragen.

Stichting voor jong en oud
Benji is blij met zijn benoeming. ‘Ik werk graag met mensen en ben altijd benieuwd naar hun verhaal. Na de CIOS-sportopleiding heb ik mij omgeschoold om aan de slag te gaan in de technische sector. Maar in mijn vrije tijd heb ik evenementen voor jongeren georganiseerd. Om nu als Molukse opbouwwerker iets te kunnen betekenen voor zowel jong als oud, dat vind ik een eer. De eerste activiteiten heb ik nu meegemaakt. Ik heb er zin in’.

Manusje van alles
Bestuurslid Vic Mailoa is blij met de benoeming van Benji. ‘We hebben met Benji een manusje van alles. Iemand die kan organiseren, technisch handig is, een echte aanpakker die bovendien bereid is om in zichzelf te investeren door in zijn eigen tijd een opleiding te volgen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij de juiste persoon voor Buah Hati is.’

Naast Benji Sariwating is ook Guus Werinussa een ‘nieuw’ gezicht bij Buah Hati. Hij is in juli 2020 toegetreden tot het bestuur van Buah Hati. Vorig jaar trad Johnny Taihuttu al toe tot het bestuur.