Buah Hati tóch open voor vaste gebruikers

Buah Hati tóch open voor vaste gebruikers

Het kabinet heeft in de afgelopen dagen diverse maatregelen moeten nemen ten aanzien van het coronavirus. Op dinsdag 3 november werd bekend dat Buah Hati tijdelijk de deuren moest sluiten, net als bibliotheken, theaters, musea en bioscopen. Gisteren is premier Rutte teruggekomen op het sluiten van organisaties zoals Buah Hati. Buah Hati blijft open voor de vaste gebruikersgroepen.

Vaste gebruikersgroepen

Buah Hati blijft open voor de vaste gebruikersgroepen die deelnemen aan activiteiten. Voor iedere activiteit geldt dat er één begeleider aanwezig is. Het is verplicht om vooraf te informeren of er plek is, zodat u niet het risico loopt dat er geen plaats is. Informeer bij het contactpersoon van de activiteit. Indien er niemand bereikbaar is kunt u ook mailen naar info@buahhati.nl.

We willen altijd weten hoeveel mensen er in het gebouw zijn. Het gebouw is uitsluitend geopend voor toegestemde activiteiten.

Nieuwe activiteiten en verhuur
Vanwege de maatregelen worden nieuwe activiteiten de komende weken verzet. Ook de verhuur van ruimtes is niet mogelijk. Wij hopen snel een nieuwe datum te kunnen plannen voor deze activiteiten en houden u middels de website op de hoogte.

Vragen

Mensen met vragen zijn wel welkom, maar wel op afspraak. Meld je bij opbouwwerker Benji Sariwating via info@buahhati.nl.

Wij hopen dat de maatregelen bijdragen en de verspreiding van het coronavirus beperkt blijft.

Met gezonde groet,
bestuur Buah Hati