Buah Hati weer geopend vanaf 7 september voor vaste gebruikers

Buah Hati weer geopend vanaf 7 september voor vaste gebruikers

Vanaf 7 september 2020 is stichting Buah Hati weer geopend voor de vaste gebruikersgroepen. De gezondheid van de bezoekers en vrijwilligers blijft op de eerste plaats staan. Daarom zijn er allerlei maatregelen getroffen om de deelname aan activiteiten zo veilig mogelijk te maken. Met toepassing van een uitgebreid protocol, de RIVM-richtlijnen en het nemen van verschillende maatregelen is Buah Hati klaar om op een verantwoorde wijze weer de vaste groepen te ontvangen. Alle maatregelen zijn afgestemd met de gemeente Tiel. 

Coronamaatregelen

Er zijn anderhalve metermarkeringen aangebracht en er is voldoende loopruimte gecreëerd. De balie is aangepast en we zorgen voor voldoende handpompjes met desinfectiemiddel. Maar er zijn natuurlijk meer maatregelen getroffen om het bezoek zo veilig mogelijk te maken. Dit zijn de meest gestelde vragen.

Wat vragen wij van onze bezoekers? (bron: Coronaprotocol Buah Hati)

  • Informeer vooraf bij het contactpersoon van de activiteit of er plek is
  • Volg instructies van de gastvrouw en vrijwilligers op
  • Maximaal 30 bezoekers tegelijk binnen
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Is de deur gesloten? Wacht even buiten
  • Vul je contactgegevens in bij aankomst
  • Aan de bar zitten is tijdelijk niet mogelijk
  • Bekijk onze website voor actuele activiteiten en openingstijden
  • Verkoudheidsklachten? Dan zien we je graag een andere keer

Activiteiten

Hoe kan ik deelnemen aan een activiteit?
Wij adviseren om vooraf te informeren of er plek is, zodat u niet het risico loopt dat er geen plaats is. Informeer bij het contactpersoon van de activiteit. Indien er niemand bereikbaar is kunt u ook mailen naar info@buahhati.nl.

Kan ik spontaan langskomen en deelnemen?
We willen weten hoeveel mensen er in het gebouw zijn. Er geldt bovendien een maximum van 30 bezoekers. We adviseren u vooraf telefonisch te informeren of er plek is.

Wat zijn de openingsdagen en -tijden?
Voor een optimale en veilige spreiding van bezoekers wordt gewerkt met aangepaste openingsdagen en -tijden. Buah Hati is geopend op maandag, woensdag en vrijdag. Het gebouw is uitsluitend geopend voor toegestemde activiteiten.

Regels en extra maatregelen

Kan ik Buah Hati bezoeken als ik verkoudheidsklachten heb?
In lijn met de landelijke maatregelen wordt u bij verkoudheidsklachten of koorts verwacht thuis te blijven. Wij ontvangen u graag als u weer helemaal klachtenvrij bent. Voor de vrijwilligers gelden dezelfde regels.

Welke hygiënemaatregelen zijn er in het gebouw genomen?
Voor een veilig bezoek wordt extra ingezet op hygiëne. Na afloop wordt er van u verwacht dat u zelf uw zitplek schoonmaakt. In het gebouw is op diverse plaatsen desinfecterende handgel en reinigingsmiddelen beschikbaar. Daarnaast stellen we voor vrijwilligers beschermende wegwerphandschoenen beschikbaar.

Zijn mondkapjes verplicht?
Het dragen van mondkapjes is niet verplicht. Het staat een ieder vrij om een mondkapje te dragen.

Bar

Is de bar geopend?
De bar is eveneens geopend vanaf 7 september. De indeling van de bar is aangepast om 1,5 meter afstand van elkaar en de keuken te kunnen waarborgen. Bestel achter de schermen. Het is niet toegestaan om onnodig aan de bar te verblijven.

Zaalhuur

Ik wil ruimte huren. Kan ik een vergaderruimte of zaal huren?
Voorlopig is het boeken van een ruimte voor een prive-activiteit of vergadering niet mogelijk. We onderzoeken momenteel wat er op termijn mogelijk is.

Zijn er de komende tijd cursussen, workshops, lezingen en andere publieksactiviteiten?
Momenteel onderzoeken we wat mogelijk is. We hopen weer publieksactiviteiten te kunnen aanbieden zodra de landelijke maatregelen dat toestaan en Buah Hati daarvoor de juiste maatregelen heeft getroffen. Raadpleeg onze website voor actuele informatie over publieksactiviteiten.

Overige vragen

Heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via info@buahhati.nl of via 06-22063835.

Kijk hier voor de aangepaste openingsdagen en -tijden.