Het verhaal gaat verder…

Het verhaal gaat verder…

Op zaterdag 9 april waren we begonnen met Het Verhaal. Op zaterdag 12 november a.s. komen we weer bij elkaar want “Het Verhaal gaat verder…” Een terugblik, het heden en het uitzien naar de toekomst. Wees erbij! De dag wordt georganiseerd door de Jongerenwerkgroep van Buah Hati.

Viering
Deze dag zullen we zeker wederom stil staan bij het feit van 65 jaar Molukkers in Nederland en zullen we het 55-jarig bestaan van de Molukse wijk in Tiel vieren. Maar het verhaal gaat verder… Onze 1e en 2e generatie ouderen zijn ons groot voorbeeld. Nu is het tijd dat de generaties van nu, verder gaan wandelen in het geloof, de tradities, de normen en waarden, die zij ons hebben meegegeven. Laten wij dit in ere houden in het nu en in de toekomst.

De Toekomst
Om 10.30 uur starten we met een Sing In met muzikale ondersteuning van een band en tifagroep. Joop Pattinasarany zal wederom onze gastheer zijn. Een belangrijke vraagstelling tijdens de Sing In is: Hoe ziet de 1e/2e generatie ouderen de toekomst voor de generaties na hen? is tevens het uitgangspunt van deze ochtend.

Een Terugblik
Het middagprogramma zal een mini compilatie zijn van de afgelopen activiteiten die de jongerenwerkgroep heeft georganiseerd:
* Maluku Tiel got Talent
* De Expositie
* Sport & Spel

Het Heden
We mogen geniet van het nu, het heden. En dit gaan we ook doen. We gaan de dag afsluiten met een feestavond. Het programma zal mede worden ingevuld door onze eigen Tielse muzikale talenten. De hoofdact van de avond is Gerson & Friends.

Feestavond
Voor de feestavond vragen we een donatie entreeprijs van €1,00. Mocht u meer willen geven, dan is dit ook van harte welkom. De opbrengst is bestemd voor de jongerenwerkgroep om nog meer activiteiten te kunnen organiseren in de toekomst voor de samenleving. En natuurlijk is er ook verkoop van eten & drinken aanwezig.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *