Doe mee met de Hip Hop workshop

Doe mee met de Hip Hop workshop

Wil je een onvergetelijke danservaring meemaken? Volg dan deze Hip Hop workshop! Hier krijg je de beste en nieuwste tools om een goeie danser te worden. Als beginner krijg je les in een hip hop duo choreografie. Voor dansers met enige ervaring krijg je les op gevorderd niveau. Docenten zijn Justin Dion Munch – Jørgensen en Alysha Schoonhoven (foto).

Justin Dion Munch – Jørgensen

Ik ben Justin Dion Munch – Jørgensen, 17 jaar oud en dans nu al 7 jaar.

Ik heb in Los Angeles gedanst bij onder andere Millennium Dance Complex, Playground LA en TmillyTV, ik heb gewerkt met verschillende beroemde artiesten, op festivals en in verschillende videoclips gedanst. Naast dit alles doe ik de urban dansopleiding in Utrecht (ROCMN Creative College) waarin ik mij specificeer in verschillende stijlen binnen Urban. Mijn specialiteit is Hiphop zowel new als old school en zowel freestyle als choreografie. Graag tot in de workshop! Instagram: @justinnn_d_m_j

Alysha Schoonhoven

Ik ben Alysha Schoonhoven, 18 jaar oud en dans nu 3,5 jaar.

Ik heb twee jaar in een wedstrijdteam gedanst en heb in die twee jaar mijzelf (als solist; solo) en het team gekwalificeerd voor het NK, EK en het WK in Glasgow (waar wij 3e zijn geworden met het team). Op dit moment zit ik op de urban dansopleiding in Utrecht (Creative College) waarin ik mij specificeer in verschillende stijlen binnen de urban stijlen. Mijn specialiteit is Hiphop en door mijn wedstrijd ervaring, heb ik een goeie kijk op performanceskils, uitvoering en positionering. Graag tot in de workshop! Instagram: @al.yshasc

Praktische info

Wanneer: maandag 3 juni in Buah Hati

Tijden:

  • 19:30-20:30 hip hop duo beginners (max 20 personen) vanaf 10 jaar
  • 20:30-21:30 hip hop voor gevorderden (max 15 personen) vanaf 16 jaar

Entree: €4,- alleen contant, wel vóór 27 mei 2019 aanmelden! Wees er snel bij!

Plaats: Lambert Hendrikstraat 10, 4001 SP Tiel

Meedoen

Wil je meedoen? Geef je dan op via info@buahhati.nl of instagram (privébericht): @skyoola. Geef bij het aanmelden je leeftijd door en vermeld voor welke workshop je je opgeeft.

Over de workshop

Deze workshop is georganiseerd door Leira, als eigen project van haar stage bij Buah Hati.