Werkgroepen en vrijwilligers

Buah Hati is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Naast individuele vrijwilligers zijn er verschillende groepen actief rondom specifieke projecten. Het netwerk van vrijwilligers omvat onder meer:

  • groepen voor het helpen bij activiteiten
  • groepen rond het organiseren van activiteiten
  • groepen rond specifieke thema’s (jongeren, wijkontwikkeling, veiligheid)

Buah Hati is er voor alle Molukkers in Tiel en omstreken. Buah Hati ondersteunt verschillende specifieke groepen. Als (regionaal) platform voor Molukkers in Tiel ondersteunt Buah Hati deze specifieke groepen. Dit doet Buah Hati onder meer door ze ingangen tot netwerken te bieden en hen te ondersteunen via gezamenlijke activiteiten. Buah Hati zoekt als verbindende organisatie actief contact met deze groepen en brengt ze, waar mogelijk, met elkaar in contact. Buah Hati stelt ook budget beschikbaar voor vrijwilligers die iets zelf willen organiseren. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Werkgroepen

Buah Hati heeft onder andere de volgende gebruikersgroepen:


Dansgroep Hearts Desire

Hearts Desire is een gezellige groep dansgroep, die trouw iedere week komt dansen. Wil je een keer komen kijken, proberen en meedoen? Je bent van harte welkom op de vrijdag van 10:00 – 12:00. Heart Desire is er voor iedereen. Voor meer informatie kun je terecht bij Ada Buren. Vragen kan je stellen via info@buahhati.nl. De wekelijkse bijdrage om mee te doen is  € 2,-.


Kayu Nangka
Kayu Nangka is een werkgroep die zich bezighoudt met het maken van traditionele slaginstrumenten zoals de Tifa. En maken nu tegenwoordig ook Tjonka’s (Oud moluks spelletje). Begeleiders:

  • Bob Mailuhu
  • Chris Pattipeilohy
  • Martin Sahalessy

Meer informatie over Kayu Nangka is hier te vinden.


Moetiara
Werkgroep Moetiara (vrij vertaald: Parel) is begonnen als een jospangroep (soort countryline-dance) die wekelijks oefenden in het stichtingsgebouw. Nu is zij een werkgroep geworden die ook activiteiten organiseert en ondersteunt. Contactpersoon: Lise Sariwating


Biljartwerkgroep

Wil je een keer komen kijken, proberen en meedoen? Contacpersoon: Frits Manuhutu. Vragen kan je stellen via info@buahhati.nl.


Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende groepen van vrijwilligers van Buah Hati? Neem contact met ons op via info@buahhati.nl.