Buah Hati is nu ook te volgen via een nieuwsbrief

Buah Hati is nu ook te volgen via een eigen nieuwsbrief. Meld je nu gratis aan en ontvang maximaal twee keer per maand een nieuwsbrief.

Via de nieuwsbrief van Buah Hati krijg je belangrijkste ontwikkelingen over Molukkers in Tiel mee. Het meest gelezen nieuws, de mooiste achtergronden en nieuwe artikelen (die we niet eerder hebben delen via de website): alles direct geleverd in de mailbox.

Hoe meld ik mij aan via WhatsApp Kanalen?

Scroll naar beneden en vul het aanmeldformulier in. Enkel een email-adres is daarvoor nodig. Vervolgens ontvang je een email waarin de aanmelding moet worden bevestigd.

Waarom een nieuwsbrief?

In de allereerste plaats gebeurt er de afgelopen tijd veel: er is dan ook veel om over te vertellen. Daarnaast wonen veel Molukkers wonen al geruime tijd niet meer in Tiel of de Molukse wijk, maar toch hebben zij nog een band met (de Molukse wijk in) Tiel. Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen informeren beginnen we met de nieuwsbrief.

Wat voor nieuws ontvang ik?

Dat is iedere nieuwsbrief weer anders. Maar denk bijvoorbeeld aan de knutselactiviteiten voor kinderen met Joenoes Polnaija, nieuwe voorlichtingen van de ouderendementiegroep of de verkoop van theatervoorstellingen of evenementen. Oktober 2023 organiseerden we bijvoorbeeld Tahuri Festival in Stadsschouwburg Agnietenhof. We waren in een mum van tijd uitverkocht. Mensen die de nieuwsbrief ontvangen maken daardoor meer kans om op tijd kaartjes te kopen.

Vorige
Vorige

Taalcursus Ambonees-Maleis start in september 2024

Volgende
Volgende

Scholenproject over Molukkers genomineerd voor Gelderse Roos Prijs 2024