Taalcursus Ambonees-Maleis start in september 2024

We zijn van plan om in september 2024 mensen een kans te bieden om Ambonees-Maleis te leren. De cursus is voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de kinderen gaan we uit van twee leeftijdsgroepen: 6-9 jaar en 10-14 jaar.

Taalles

Wilt u tijdens uw vakantie op de Molukken of hier in Nederland met uw familie makkelijker communiceren, dan is basiskennis van Ambonees-Maleis noodzakelijk. Deelnemers leren bijvoorbeeld hoe je met iemand kennismaakt, de weg vraagt en hoe je handelt in situaties zoals boodschappen doen. Het lesmateriaal voor zowel de beginners- als de vervolgcursus bestaat uit korte (luister)teksten, liedjes en gedichten.

Cursus voor kinderen

We proberen ook een groep te maken voor de kinderen. Het belooft een leerzame en leuke ervaring te worden voor zowel volwassenen als de kleintjes, waar ze niet alleen de taal kunnen leren, maar ook nieuwe vrienden kunnen maken en culturele inzichten kunnen opdoen. Tijdens deze cursus leren de kinderen bijvoorbeeld de getallen, de dagen van de week en hoe je de verschillende kleuren in het Maleis uitspreekt.

Kosten en locatie

Aan de cursus voor kinderen zijn kosten verbonden. Het lesbedrag bedraagt € 150,00 voor volwassenen en € 75,00 voor kinderen. Het gaat om 10 lessen. Met de lesgelden worden onder andere projecten van Stichting Tiga Batang Air op de Molukken gesteund. Buah Hati stelt de ruimte gratis beschikbaar. Alle lessen vinden dus plaats in Tiel.

April 2024

Op 22 april 2024 start ook een beginnerscursus voor volwassenen. Via Facebook is hier eerder een oproep voor gedaan. Deze beginnerscursus voor volwassenen is al vol.

Aanmelden

Dus, als u of uw kind wilt inschrijven voor deze spannende mogelijkheid, aarzel dan niet en meld u aan via de wachtlijst hieronder. Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar Vanessa Lopulissa via vnlopulissa@gmail.com. We kijken ernaar uit om volwassenen en kinderen te verwelkomen en hen te helpen bij het ontdekken van de schoonheid van de Maleise taal en cultuur!

Wachtlijst

Vorige
Vorige

Reserveer een plek in de bus naar RMS-dag op 25 april

Volgende
Volgende

Buah Hati is nu ook te volgen via een nieuwsbrief