Meld je aan voor Moluks jongerenprogramma in Tiel

Waves4Maluku organiseert samen met MOZA een meerdaags programma in de maanden april en mei. Gedurende een langere periode werken maximaal 16 Molukse jongeren aan creatieve oplossingen voor het afvalprobleem op de Molukken. Ben je klaar voor deze challenge? Samen maken we Waves4Maluku. Het programma vindt grotendeels in Stichting Buah Hati in Tiel plaats. Meld je uiterlijk 30 maart 2024 aan.

Samen waves maken

Vanaf 7 april 2024 trappen we af met de allereerste Waves4Maluku Expeditie. Samen met andere Molukse jongeren tussen de 15 en 30 jaar duiken we in het afvalprobleem op Maluku. Aan het einde van dit meerdaagse programma presenteer je samen met je team het concept waar jullie aan hebben gewerkt. Het is niet alleen een kans om het afvalprobleem aan te pakken, maar ook om je netwerk uit te breiden je talent te ontwikkelen en andere Molukse jongeren te ontmoeten.

Meerdaags programma

Gedurende een periode van twee maanden komen we elke twee weken samen om in teams te werken aan creatieve oplossingen. De laatste dag van de expeditie is er een Waves4Maluku-evenement zoals de meeste jongeren dat gewend zijn.

Investering

Jij investeert als deelnemer tijd in dit traject. Als je meedoet aan de expeditie, dan investeren wij ook in jou.

Wanneer moet je je juist wél opgeven?

  • je ziet meerwaarde in het volgen van Waardevolle masterclasses

  • nieuwe kennis over projectmanagement, ondernemen en connecties maken met organisaties die zich bezighouden met het afvalprobleem op Maluku.

Wanneer kan je je beter niet opgeven?

  • je hebt de komende periode geen tijd om een keer in de twee weken fysiek samen te komen om te werken aan oplossingen

  • je wilt vooral contacten en luisteren (kom dan naar het afsluitende evenement

Aanmelden

Deelname aan dit programma is 100% gratis. Vanwege het beperkte aantal plekken maakt de organisatie een selectie. Daarbij wordt verwacht dat je in principe alle 4 dagen het programma kan bijwonen én actief bijdraagt.

Meer info vind je hier. Daar kan je je ook aanmelden voor de expeditie.

Vorige
Vorige

Scholenproject over Molukkers genomineerd voor Gelderse Roos Prijs 2024

Volgende
Volgende

Terugblik op Hari Doa Maluku in Tiel