Uitnodiging thema-bijeenkomst Ouderenzorg & dementie

Iedereen is van harte uitgenodigd voor de nieuwe thema-bijeenkomst over ouderenzorg en dementie op 16 april 2024. Kom gezellig binnen vanaf 18:30 uur. De voorlichting begint vanaf 19:00 in het gebouw van Stichting Buah Hati.

Programma

We hebben twee interessante sprekers voor jullie. Jeanny Vreeswijk-Manusiwa zal ons meer vertellen over het project "Samen Ouder Worden" van het Ministerie van VWS. Daarnaast hebben we Adee Bodewes, een promovendus van Molukse afkomst, die ons meer zal vertellen over de gezondheid van Molukkers en andere migrantengroepen.

Na de lezingen is er een pauze waarin je de kans hebt om met elkaar te praten en wat te drinken.

Over dementie

Dementie is een ziekte die steeds erger wordt. Wist je dat één op de vijf mensen er mee te maken krijgt? Bij mensen die niet oorspronkelijk uit Nederland komen, komt dementie nog vaker voor.

Dementievriendelijk Tiel

In de gemeente Tiel werken we samen met Alzheimer Nederland, afdeling Rivierenland, om onze gemeenschap meer dementievriendelijk te maken. Als onderdeel hiervan hebben we de Huiskamer in Stichting Buah Hati geopend. Deze is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag en is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien op 16 april!

Vorige
Vorige

Terugblik op Hari Doa Maluku in Tiel

Volgende
Volgende

Foto’s van het beschilderen van salawaku’s